Umístění: Podrobnosti - Snow Film Fest 2019 v Kyjově

Napsat e-mail Tisk

Snow Film Fest 2019 v Kyjově

Akce Upravit akci

Snow Film Fest 2019 v Kyjově
Název akce:
Snow Film Fest 2019 v Kyjově
Datum konání:
26.11.2019
Místo konání:
Kino Panorama Kyjov

Popis akce

 

Do Kyjova opět zavítá přehlídka outdoorových filmů "SNOW FILM FEST"  -  mezinárodní filmový festival, který je svým rozsahem největší cestovatelskou a outdoorovou akcí v ČR.

Letos se můžete těšit na film Queen Maud Land a hvězdně obsazenou expedici v čele s Alexem Hannoldem za zdoláváním skalních stěn daleko za polárním kruhem, na bezútěšné podmínky ostrova Onekotan uprostřed Ochotského moře. Kromě toho také na snímek Ice&Palms, cyklistický přejezd Alp, okořeněný o sjezdy těch nejzvučnějších alpských vrcholů, na blázna v neoprenu mezi krami ve filmu Surfer Dan, na dokument Můj svět, neboli zpověď extrémního sportovce Jana Vency Franckeho, a nebo na sbírání Střípků ze života horolezce Mirka Šmída.

Tato výjimečná přehlídka outdoorových filmů může být realizována i díky pochopení a podpoře Městského kulturního střediska v Kyjově, kina Panorama a kyjovského informačního centra. Přehlídka filmů Snow Film Fest se koná  26.11.2019 v kině Panorama v Kyjově od 18.00. Vstupné 100 Kč, děti do 15 let ZDARMA.

 

Rezervace vstupenek na : https://www.kino-kyjov.cz/udalost/prehlidka-outdoorovych-filmu-snow-film-fest-kyj/

 

 

 

Organizátor:
Městské kulturní středisko Kyjov
WWW stránka:
https://snowfilmfest.cz/promitani_sff/kyjov/

Kontakt:
Kino Panorama Kyjov
Kontaktní telefon:
518 612 945