Umístění: Podrobnosti - Boskovice 2010 - festival

Napsat e-mail Tisk

Boskovice 2010 - festival

Akce Upravit akci

Název akce:
Boskovice 2010 - festival
Datum konání:
08.07.2010 - 11.07.2010
Místo konání:
Boskovice

Popis akce

Festival je zaměřený na propagaci jedinečné urbanistické památky v tomto jihomoravském městě. Od 8 do 11. července se uskuteční jeho již osmnáctý ročník.

Na festivalu Boskovice prožijete čtyři dny nabité skvělou letní atmosférou a bohatým programem. Zajímavosti z hudební, divadelní a filmové scény, výstavy, autorská čtení, prohlídky židovské čtvrti, výtvarné dílny, stolní hry, cyklovýlet, DJ‘s, happeningy a další překvapení... To vše je k vidění a slyšení v amfiteátru letního kina, v zámeckém skleníku, na hradě, v synagoze, v Muzeu Boskovicka, v ulicích židovské čtvrti, v městském kině a na spoustě dalších míst.

Festival ovládne celé město a v tom spočívá jeho výjimečnost. Boskovice nabízejí i další zajímavá místa a řadu krásných zákoutí. Židovský hřbitov bude během festivalu veřejně přístupný, v synagoze je k vidění stálá expozice věnovaná židovské čtvrti a proběhnou zde komornější projekty. Festival je věnován propagaci jedinečné urbanistické památky v tomto jihomoravském městě – židovské čtvrti.

! free wifi na všech scénách / online přenosy z koncertů... !

Z programu:

Vladimír Mišík & ČDG, WWW, Tata Bojs, Švihadlo, Živé kvety (SK), Traband, Abigail Ybarra, Ty Syčáci, Květy, MCH Band, Gaffa, Jindra Holubec, Ondřej Štveráček Trio, Strom stínu, Night, Jana Šteflíčková, Žofie Kabelková, Krajňák - Fečo - Hejnic modern jazz trio a mnoho dalších.

Vstupenky:

Permanentka na 4 dny (čtvrtek 8.–neděle 11. července)
– platí v letním kině, na hradě, v zámeckém skleníku, za muzeem a ve farské zahradě.

základní: 390 Kč
studenstká: 300 Kč (pro držitele karet ISIC, ALIVE(IYTC), ITIC, STAFF)
ČD Bonus: 370 Kč

Předprodej vstupenek:

Ticketstream 
Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour, knihkupectví KANZELSBERGER a kavárnách NAŠEADRESA.CZ, http://web.ticketstream.cz/ ts/site.frame.jsp?thread=cz, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Na tuto akci můžete zakoupit  E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova