Umístění: Podrobnosti - Hustopečský slunovrat s vínem

Napsat e-mail Tisk

Hustopečský slunovrat s vínem

Akce Upravit akci

Hustopečský slunovrat s vínem
Název akce:
Hustopečský slunovrat s vínem
Datum konání:
21.06.2019 - 21.06.2019
Místo konání:
ulice Vinařská a Na Hradbách, Hustopeče

Popis akce

Letošní ročník Hustopečského slunovratu připadne na pátek 21. června a nabídne otevřené noční sklepy místních vinařů v ulicích Vinařská a Na Hradbách, magické rituály, pohádkové bytosti i muziku v podání harmonikářky Terezy Škrhákové a kapely Pool Litters. O úvod se postarají vinaři v recesistickém souboji o cennou ručně kovanou plastiku hroznů a pro odvážné návštěvníky bude připravené také Víno slunovratu.


A letos se akce návštěvníkům představí v novém kabátě. Oproti předchozím ročníkům nabídne koštovací sadu zahrnující volnou ochutnávku vín ve všech otevřených sklepích (ne pouze po jednom vzorku v každém z nich, jako tomu bylo minule), skleničku s nosičkou, katalog s razítkovací slosovatelnou kartou, poukázku na nákup vína v hodnotě 150 korun a špekáček.
Nenechte si ujít jednu z nejkratších nocí v roce a užijte si ji v Hustopečích. Ve výhodném předprodeji si již nyní můžete koupit degustační sadu za 500 korun, na místě za ni zaplatíte o sto korun více.


A přijďte i v případě, že si chcete pouze poslechnout dobrou hudbu, podívat se na hašteření vinařů z obou ulic a ukázat dětem pohádkové bytosti. Vstup na Hustopečský slunovrat je zdarma, platí se pouze sada s neomezenou ochutnávkou vín.

Organizátor:
Město Hustopeče
WWW stránka:
www.hustopece.cz

Kontakt:
Jana Unčovská
Kontaktní telefon:
530 351 419
Kontaktní e-mail:
tic@hustopece.cz