Umístění: Podrobnosti - Jarní vinařská stezka v Pavlově

Napsat e-mail Tisk

Jarní vinařská stezka v Pavlově

Akce Upravit akci

Název akce:
Jarní vinařská stezka v Pavlově
Datum konání:
23.03.2012 - 24.03.2012
Místo konání:
Pavlov

Popis akce

Spojení kvalitního vína a probouzející se Pálavy nabídne o tomto víkendu Jarní vinařská stezka v Pavlově. Oblíbená degustační soutěž se poprvé představí v komornější formě s omezeným počtem účastníků. Hlavní část programu začne v sobotu 24. 3. od 10:30 hodin v hlavním sále Hotelu Pavlov na ulici Klentnická, kde bude připravena ochutnávka celkem 24 soutěžních vzorků vín z osmi pečlivě vybraných místních vinařství.

Jarní vinařskou stezku předznamená už v pátek 23. března nesoutěžní degustace vín ve vinném sklepě Hotelu Pavlov a od 20 hodin koncert písničkářky Markéty Martincové.

Samotná soutěž je připravena na sobotu 24. března, kdy se návštěvníci po úvodní ochutnávce vín vydají značenou trasou po svazích Pálavy a nádhernou přírodní rezervací kolem hradu Děvčičky. Stezka je dlouhá 7 km a celkem je připraveno osm stanovišť s vínem, z nichž polovina bude přímo v pavlovských sklepech. Úkolem soutěžících bude tipovat správnou odrůdu vína. Novinkou bude také anketa o Šampióna Jarní vinařské stezky, kdy sami účastníci vyberou nejlepší víno ze všech představených vzorků.

Ochutnávka vín bude pokračovat i ve večerních hodinách, kdy budou vyhlášeni nejlepší degustátoři Jarní vinařské stezky. Součástí večera bude také slavnostní raut a k tanci zahraje kapela CoverTrio.

Program:

  • Pátek 23. 3.
    • nesoutěžní degustace 8 vzorků pavlovských vín
    • od 20:00 hod vystoupení písničkářky Markéty Martincové
  • Sobota 24. 3.
    • 10:30 - 13:00 - Ochutnávka soutěžních vín, hlavní sál Hotelu Pavlov
    • 13:00 - 18:00 - Pálavské ochutnávání vín na značené trase Pavlov - Dívčí hrady - Sedlo - Hřeben Pálavy - Soutěska - Pavlov
    • 20:00 - 24:00 - Vinařská párty s rautem a kapelou CoverTrio

Vstupenky: Celodenní sobotní program včetně večerního rautu 1490 Kč, cena páteční degustace a vystoupení písničkářky Markéty Martincové ve vinném sklepě Hotelu Pavlov 250 Kč

 

Organizátor:
Pavlof
WWW stránka:
www.vinarskastezka2012.cz