Umístění: Podrobnosti - Larpy do Trojky: Seance

Napsat e-mail Tisk

Larpy do Trojky: Seance

Akce Upravit akci

Název akce:
Larpy do Trojky: Seance
Datum konání:
21.08.2012
Místo konání:
Kavárna Kunštátská Trojka, Dominikanská ulice 9, Brno

Popis akce

Líbí se ti filmy, ale vždycky tak trochu toužíš, aby se jejich příběh stal tobě a ne jen hrdinovi na stříbrném plátně? Tenhle večer máš šanci s tím něco udělat.

Larp ti umožní zažít věci, které bys jinak v životě nezažil. Je to skvělé místo, kde poznáš nové lidi, užiješ si fakt jiný večer a dáš si slušnou dávku adrenalinu.

Některé dny jsou pro kontakt se záhrobím lepší než jiné. Hranice mezi světy je prostupnější. Ale přesto je to nebezpečné, zahrávat si se samou podstatou smrti. A to pan Ferdinand dělá. A je v tom dobrý. On dává šanci rodinám, jako je rodina Veselých, možnost kontaktovat své zesnulé blízké. Staňte se součástí Seance, ať už jako pozůstalí, mrtví, nebo jako samotné médium. Co se může stát, když se objeví tajemství, která měla být zapomenuta? A končí všechno smrtí? Přijďte a zažije to na vlastní kůži!


Pokud jsi ještě nikdy larp nehrál, tahle akce je přímo pro Tebe: Je to ideální příležitost, jak si během čtyř hodin jeden vyzkoušet. Pokud jsi naopak larpový zkušenec, budeme moc rádi, když sem dovedeš nějakého svého kamaráda (kamarádku) a první larp zažiješ s ním (s ní).

Všechno potřebné, jak to probíhá, oč jde a jak se toho můžeš zúčastnit, najdeš na stránce http://trojka.v-roli.cz/

Organizátor:
Court of Moravia
WWW stránka:
http://trojka.vroli.cz

Kontakt:
Zbyněk Štajer
Kontaktní telefon:
777154331
Kontaktní e-mail:
stajer@courtofmoravia.com