Umístění: Podrobnosti - Hot latin band Descargon (Bra/Cub/Pu/Col) v Brně

Napsat e-mail Tisk

Hot latin band Descargon (Bra/Cub/Pu/Col) v Brně

Akce Upravit akci

Hot latin band Descargon (Bra/Cub/Pu/Col) v Brně
Název akce:
Hot latin band Descargon (Bra/Cub/Pu/Col) v Brně
Datum konání:
10.10.2013 - 10.10.2013
Místo konání:
Divadlo Husa na provázku

Popis akce

Do Česka míří hvězdné hudební uskupení Descargon a říjnový koncert v Brně slibuje nefalšovanou latinskoamerickou hudební párty. Mezinárodní sestava Descargon v čele s fenomenálním bubeníkem Juliem Barretem a perkusistou Rodrigem Rodríguezem chystá na 10. října do Divadla Husa na provázku koncert plný jihoamerického temperamentu.

 

Originální mix čtyř latinskoamerických národností (Kuba, Kolumbie, Peru a Brazílie) dává vzniknout jedinečné a energické hudbě s vlivy salsy, son montuno, brazilské samby i latin jazzu, která vás stoprocentně zvedne ze židle.

 

Julio Barreto je pravou legendou latinskoamerických bicích a chlubí se nejen dynamickým bubenickým stylem, ale hlavně dlouholetou spoluprací s největšími hvězdami žánru. Rodrigo Rodríguez je ceněn jako latinjazzový sideman i parťák hvězd pop-music, namátkou Carlose Santany či George Bensona. Ani ostatní členové kapely Descargon nejsou žádná ořezávátka a z jejich hudebnických schopností padá brada.

 

Vstupenky na koncert v ceně 290 Kč je možno zakoupit v běžných předprodejích a v prodejní síti Ticketportal. Cena vstupenky na místě je 350 Kč. Pořadatelé navíc připravují workshop s kapelou. Ten se koná 9. října zdarma a pokud se do něj na webu www.musicworkshops.cz zaregistrujete, získáte slevu 25% na koncert Descargonu. Vstupenky na koncert se slevou 25% (tj. v ceně 218 Kč) lze zakoupit pouze přímo na workshopu 9. října.

 

Termín: 10. 10. 2013

Čas: 19,30 hod.
Místo: Divadlo Husa na provázku, Zelný trh 1, Brno

UDÁLOST NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/events/1404793963070730

 

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=FQWz0bdwJO8
http://www.youtube.com/watch?v=_pJka5oyZ_E
http://www.youtube.com/watch?v=CzheVF7H6Ms


Více info na www.descargon.cz

Organizátor:
24-7promotions
WWW stránka:
www.descargon.cz