Umístění: Podrobnosti - Den dřevostaveb

Napsat e-mail Tisk

Den dřevostaveb

Akce Upravit akci

Den dřevostaveb
Název akce:
Den dřevostaveb
Datum konání:
08.10.2016 - 08.10.2016
Místo konání:
Centrum vzorových domů, Bauerova 10, Brno

Popis akce

Den dřevostaveb 2016 v Národním stavebním centru v Brně

Národní stavební centrum (NSC) a Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) budou dne 8. října 2016 pořádat v areálu Centra vzorových domů EDEN 3000 na Bauerově ul. 10 v Brně pro všechny příznivce dřevostaveb, zejména však pro ty, kteří se pro výstavbu svého nového dřevěného domu teprve rozhodují, již třetí ročník úspěšné akce

„Den dřevostaveb 2016“.

Smyslem akce je zájemcům z řad široké veřejnosti prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby.  Den dřevostaveb 2016 tak umožní všem potencionálním stavebníkům si domy nejenom na vlastní oči prohlédnout, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily a dozvědět se od kvalifikovaných zástupců a prodejců jednotlivých firem zásadní informace, které při svém rozhodování každý z nás potřebuje - ceny, možnosti financování, průběh stavebního řízení a časový harmonogram zakázky, záruky, vybavení domů technickými zařízeními apod.

Dne 8.10.2016 se budou v ČR také konat krajské a senátní volby, což není se Dnem dřevostaveb termínová kolize, ale příležitost zvolit si nejenom své zastupitele a senátory, ale vybrat si také svoji novou kvalitní certifikovanou nízkoenergetickou dřevostavbu.

Všechny dřevostavby, které se v Centru vzorových domů v areálu NSC nachází, budou v sobotu 8.10.2016 pro veřejnost otevřeny od 10:00 do 18:00 hod. Informace o vzorových domech, které můžete v Národním stavebním centru navštívit a získat zde všechny potřebné podklady a informace naleznete na www.stavebnicentrum.cz v sekci „vzorové domy“.

Kromě návštěvy vzorových domů je pro návštěvníky akce připraveno také individuální odborné poradenství v oblastech:

- Výstavba dřevostavby od A do Z,

- Úsporné vytápění tepelnými čerpadly,

- Výstavba a údržba bazénu,

- Financování nového domu hypotečním úvěrem.

Návštěvníci akce Den dřevostaveb 2016 budou zařazeni do slosovací soutěže o zajímavé ceny (více na http://www.dendrevostaveb.cz/soutez ). Během akce si budete moci zakoupit odbornou stavební literaturu nebo se občerstvit a poslechnout si v rámci prezentace mediálních partnerů oblíbenou hudbu rádia Beat a Country.

Říjnové konání letošního Dne dřevostaveb 2016 je pro Vás dobrou příležitostí se inspirovat, poradit se, získat odpovědi na Vaše otázky související s výstavbou domu a v případě, že se pro novou dřevostavbu rozhodnete, můžete už o prázdninách příštího roku bydlet ve svém novém domě snů. Postavit novou kvalitní dřevostavbu v průběhu několika měsíců je dnes běžným standardem.

Veškeré podrobnosti o akci Den dřevostaveb 2016, o Národním stavebním centru a jeho expozicích včetně vzorových domů najdete na www.stavebnicentrum.cz

Ing. Vratislav Blaha

 

Tel: 602 702 743

Organizátor:
Asociace dodavatelů montovaných domů
WWW stránka:
www.DenDrevostaveb.cz

Kontakt:
Vratislav Blaha
Kontaktní telefon:
602 702 743
Kontaktní fax:
-
Kontaktní e-mail:
blaha@admd.cz