Napsat e-mail Tisk

Larpy do Trojky: Seance a Klub sebevrahů

Akce Upravit akci

Název akce:
Larpy do Trojky: Seance a Klub sebevrahů
Datum konání:
05.01.2012
Místo konání:
Kavárna Kunštátská Trojka, Dominikánská ulice 9, Brno

Popis akce

Líbí se ti filmy, ale vždycky tak trochu toužíš, aby se jejich příběh stal tobě a ne jen hrdinovi na stříbrném plátně? Tenhle večer máš šanci s tím něco udělat.

Larp ti umožní zažít věci, které bys jinak v životě nezažil. Je to skvělé místo, kde poznáš nové lidi, užiješ si fakt jiný večer a dáš si slušnou dávku adrenalinu. Vyber si jeden ze dvou larpů - drama z viktoriánské Anglie Klub sebevrahů nebo duchařskou Seanci.

Dekadentní viktoriánská Anglie. Soukromý Londýnský klub a pan Jesperson. Současnost. Byt pana Ferdinanda. Dva komorní larpy. V Klubu sebevrahů se scházejí ztroskotanci, podivíni a nudící se zbohatlíci, kteří hrají hru o to, kdo bude mít peníze na život na další měsíc a kdo propadne životem. V Seanci se rodina Veselých pomocí média snaží kontaktovat zemřelé. Kdo na konci bude živý a kdo mrtvý? A co všechno dalšího tím souvisí? Přijďte a zažijte to!

Pokud jsi ještě nikdy larp nehrál, tahle akce je přímo pro Tebe: Je to ideální příležitost, jak si během čtyř hodin jeden vyzkoušet. Pokud jsi naopak larpový zkušenec, budeme moc rádi, když sem dovedeš nějakého svého kamaráda (kamarádku) a první larp zažiješ s ním (s ní).

Všechno potřebné, jak to probíhá, oč jde a jak se toho můžeš zúčastnit, najdeš na stránce http://trojka.v-roli.cz/

Organizátor:
Court of Moravia o.s.
WWW stránka:
http://trojka.v-roli.cz

Kontakt:
Zbyněk Štajer
Kontaktní telefon:
777 154 331
Kontaktní e-mail:
stajer@courtofmoravia.com