Napsat e-mail Tisk

Larpy do Trojky: Sestup

Akce Upravit akci

Larpy do Trojky: Sestup
Název akce:
Larpy do Trojky: Sestup
Datum konání:
24.10.2012
Místo konání:
Kavárna Kunštátská Trojka, Dominikanská ulice 9, Brno

Popis akce

Líbí se ti filmy, ale vždycky tak trochu toužíš, aby se jejich příběh stal tobě a ne jen hrdinovi na stříbrném plátně? Tenhle večer máš šanci s tím něco udělat.

Larp ti umožní zažít věci, které bys jinak v životě nezažil. Je to skvělé místo, kde poznáš nové lidi, užiješ si fakt jiný večer a dáš si slušnou dávku adrenalinu.

Ledové moře Severního ledového oceánu nejspíš pohltilo průzkumnou ponorku Aluminat-2. Celý zbytek expedice Arktika 2008 se ztajeným dechem vysílá záchranný tým v další ponorce, která má za úkol zachránit posádku Aluminatu-2 a dokončit jejich misi, vyzvednout vzorky z Lomonosova prahu. Co vše číhá v temných hlubinách, kromě přímého ohrožení života a vysoké politiky zainteresovaných států. Jak se promítne v krizové situaci rozhodnutí konkrétních jednotlivců, zda zachrání život posádky, nebo vycouvají pro přílišné nebezpečí, je pouze na Vás. Stačí přijít!


Pokud jsi ještě nikdy larp nehrál, tahle akce je přímo pro Tebe: Je to ideální příležitost, jak si během čtyř hodin jeden vyzkoušet. Pokud jsi naopak larpový zkušenec, budeme moc rádi, když sem dovedeš nějakého svého kamaráda (kamarádku) a první larp zažiješ s ním (s ní).

Všechno potřebné, jak to probíhá, oč jde a jak se toho můžeš zúčastnit, najdeš na stránce http://trojka.v-roli.cz/

Organizátor:
Court of Moravia
WWW stránka:
http://trojka.vroli.cz

Kontakt:
Zbyněk Štajer
Kontaktní telefon:
+420 530 334 773
Kontaktní e-mail:
stajer@courtofmoravia.com