Napsat e-mail Tisk

Čejkovické bylinkové slavnosti

Akce Upravit akci

Čejkovické bylinkové slavnosti
Název akce:
Čejkovické bylinkové slavnosti
Datum konání:
01.09.2013
Místo konání:
Čejkovice u Hodonína

Popis akce

Přijďte nahlédnout od 11:00 do zdejšího království bylinek a koření a zhlédnout zrození nálevového sáčku biočaje od výkupu bylin, až po jeho samotnou výrobu. Nedělní akcí vás bude provázet pestrý kulturní program pro děti i dospělé. Varmužova cimbálová muzika, divadelní představení pro děti Báry Seidlové a děvčat Zbytovských, posezení s našimi sedláky, přednáška o zdravém životním stylu a zdravém stravování paní Margit i další odborné přednášky a všudypřítomná vůně máty, meduňky, citronové trávy a ostatních bylinek.

Budete mít možnost nakoupit nejen produkty SONNENTOR včetně novinek, ale také další výrobky, jako je biopečivo, biokosmetika a biovíno. Pivovar z Bzence nám namíchá Sluneční bylinkové pivo a restaurace zdravého životního stylu Rebio z Brna připraví skvělý oběd. S šéfkuchařem Rebia si zagrilujete přímo na místě. Kromě divadla máme pro děti na louce nachystán hrnčířský kruh, přírodně naučnou stezku a další atrakce. V našem bylinkovém království budete mít v tento den možnost zdarma ochutnat mnoho výrobků SONNENTOR, zvláště bylinkových a ovocných biočajů, biokoření, pomazánek a dalších biospecialit, a nasát vůně linoucí se z našich skladů s více jak stovkou různých bylinek a koření.
Jako dárek máme pro Vás připraven malý balíček sypaného čaje, který Vám namíchá naše pěstitelka bylinek Eva Kubišová. S koncem slavností se můžete těšit na štěstí v podobě výhry v tombole.

Čejkovickým bylinkovým slavnostem v sobotu předchází další tradiční čejkovická akce. Místní vinaři otevřou své sklepy. Do svých kalendářů si tedy poznamenejte sobotu 31. srpna - Den otevřených sklepů (více nawww.vinozcejkovic.cz) a neděli 1. září - Čejkovické bylinkové slavnosti (www.sonnentor.cz)

 

Srdečně vás zve tým čejkovického SONNENTORU.

Organizátor:
SONNENTOR s.r.o.
WWW stránka:
www.sonnentor.cz

Kontakt:
Lucia Havrlentová
Kontaktní telefon:
518 362 687
Kontaktní fax:
518 362 644
Kontaktní e-mail:
sonnentor@sonnentor.cz