Umístění: Podrobnosti - FESTIVAL OTEVŘENÝCH SKLEPŮ - SVATÝ MARTIN MUTĚNICE

Napsat e-mail Tisk

FESTIVAL OTEVŘENÝCH SKLEPŮ - SVATÝ MARTIN MUTĚNICE

Akce Upravit akci

Název akce:
FESTIVAL OTEVŘENÝCH SKLEPŮ - SVATÝ MARTIN MUTĚNICE
Datum konání:
16.11.2013 - 17.11.2013
Místo konání:
Vinařské obce na Mutěnicku

Popis akce

Přijeďte objevit Mutěnické a Dubňanské búdy, sklepní kolonie pod usazené pod horú, jak se říká zdejším vinohradům. Týden po Svatém Martinovi vám vinaři nabídnou mladá vína ročníku 2013 i skvělá vína z předešlého. Známá vinařství i desítky středních a malých vinařů se zúčastní Festivalu otevřených sklepů vůbec poprvé v jeho pětileté tradici. Pro tyto polohy je typický členitý, kopcovitý terén s vinicemi výše položenými, kde vznikají vína plná, se svěžím charakterem. Hlavně se tu daří Ryzlinku rýnskému, Rulandskému bílému a Rulandskému šedému a z červených vín Frankovce a Zweigeltrebe.

Podzimní festival začíná oficiálně v sobotu 16. listopadu, sklepy se otevřou od 10:00 do 19:00 s následným večerním programem. V neděli pak pokračuje od 10.00 do 15.00, po oba dva dny s možností nákupu vín. V programu festivalu opět nebude chybět delikátní gurmetské menu s místními víny, servírované nejlepšími kuchaři v místních restauracích i přímo ve sklepech. Informace o kulturním programu, možnostech výhodného ubytování a festivalové kyvadlové dopravě najdete na www.otevrenesklepy.cz.

Vstupenky v síti Ticketstream nebo v e-shopu Nadace Partnerství, objednávky pro skupiny telefonicky na čísle 515 903 144.

Organizátor:
Partnerství
WWW stránka:
www.otevrenesklepy.cz

Kontakt:
Barbora Pavlíčková
Kontaktní telefon:
608 329 946
Kontaktní e-mail:
barbora.pavlickova@nap.cz