Kalendář je určen pouze pro prezentaci kulturních, sportovních a společenských akcí v regionu Brno, resp. Jihomoravský kraj. Nevkládejte prosím informace o kurzech, školeních a jiných komerčních akcích. Nedovolená prezentace bude smazána.
Slow-food-menu s Ivanem Vodochodským
sobota 27. dubna 2013
Hotel Pavlov
Dovolujeme si Vás pozvat na komponovaný program s Ivanem Vodochodským, který s týmem kuchařů Hotelu Pavlov připravil 5ti chodové menu. Sommeliér z Vinařství Reisten pan Václav Šmach představí ke každému chodu 2 vína a Vy určíte, které se nejlépe snoubí s předloženým pokrmem.
MENU:
Amuse bouche Sekt Brut nature
Variace z lososa Sauvignon Blanc Maidenburg 2011 / Riesling VOC 2011
Trio z domácího králíka Chardonnay Maidenburg 2011 / Pinot Blanc Maidenburg 2007
Dušené hovězí žebro v cideru s jablky a řapíkatým celerem Pinot Blanc Classic 2011 / Sauvignon Blanc Classic 2011
Amuse bouche
Dančí hřbet s kaštany a rakytníkem Merlot 2007 / Pinot Noir 2008
Pošírovaná hruška s bramborovou pěnou, vanilkou a domácí hruškovou zmrzlinou Riesling Rotesmantel 2006 / Gewurztraminer (Tramín Červený) Maidenburg 2011
Harmonogram dne:
od 14.30 do 16.00 hod - prohlídka sklepa vinařství Reisten s ochutnávkou sklepních vín a výkladem vinaře od 18.00 do 22.00 hod - Komponovaný Slow-food-dinner s Ivanem Vodochodským a víny vinařství Reisten
Cena programu:
Cena kompletního programu včetně odpolední návštěvy sklepa a večerního 5ti chodového menu s vybranými víny ke každému chodu je 1.490 Kč/osobu.
Ubytování:
Cena ubytování v Hotelu Pavlov dle typu zvoleného pokoje (viz. aktuální ceník) s mimořádnou 30% slevou pro účastníky akce!
Rezervace e-mailem na recepce@hotelpavlov.cz , elektronicky ZDE, případně další informace na tel.: 519 324 246.
Na těchto kontaktech si můžete zajistit ubytování nejen v Hotelu Pavlov, ale také v nově provozovaných apartmánech v areálu Pálavské vinohrady.
Těšíme se na Vás Váš tým Hotelu Pavlov, Vinařství Reisten a Ivan Vodochodský
EventList powered by schlu.net