Umístění: Podrobnosti - Centrum Eden zve na magické Slavnosti slunovratu

Napsat e-mail Tisk

Centrum Eden zve na magické Slavnosti slunovratu

Akce Upravit akci

Centrum Eden zve na magické Slavnosti slunovratu
Název akce:
Centrum Eden zve na magické Slavnosti slunovratu
Datum konání:
18.06.2016 - 19.06.2016
Místo konání:
Centrum Eden, Nový Dvůr 318, 59301 Bystřice nad Pernštejnem

Popis akce

Zveme Vás na tajemné Slavnosti slunovratu, které se budou konat v noci z 18. na 19. června v centru Eden v Bystřici nad Pernštejnem. Těšit se můžete na ohňovou show, noční sběr bylin i svatojánské pivo. Areálem se budou hemžit nadpřirozené bytosti a po západu Slunce vzplanou magické ohně.

Samotné slavnosti začnou až v podvečerních hodinách. Centrum Eden se zahemží tajemnými bytostmi a jen co zapadne slunce, započne ten správný rej. Na nádvoří Panského dvora i v Horácké vesnici zahoří ohně a tu správnou atmosféru doplní i živá hudba, ohňový tanec a tanec lesních víl. „Komu se nebude chtít v noci domů, může si ustlat na bylinkovém seně a ráno zajít na snídani do mlýna,“ uvádí Jana Večeřová z centra Eden.

Po setmění bude pro návštěvníky připravená ohňová show, romantická vyjížďka kočárem a noční sběr bylin, které mají v tuto dobu podle pověstí mimořádnou sílu. Chybět nebude ani noční vypouštění lampiónů přání a vykládání budoucnosti od zkušené kartářky. Pro zajištění štěstí a blahobytu se za okny chaloupek Horácké vesnice rozhoří svíce a návštěvníci si uvnitř namíchají čarovný nápoj, po kterém dámy zkrásní a pánové získají nadpřirozenou sílu.

Od večera až do rána bude pro návštěvníky připraveno i občerstvení. Na nádvoří Panského dvora se budou grilovat vepřové i kuřecí steaky naložené v bylinkové marinádě. Udírna naláká vůní na domácí kořeněné klobásy a cigára. „Pro labužníky chystáme i jehněčí kotletky na grilu marinované v česneku a rozmarýnu,“ dodává Jana Večeřová z centra Eden. Pro děti jsou připravené špekáčky, které si mohou opéct přímo nad ohněm a pro vyznavače zdravé stravy zase zeleninový salát s bylinkovým dresinkem. Na statku v Horácké vesnici se budou péct bramborové placky přímo na kamnech a uvařený bude i čarovný bylinný lektvar, který zahřeje za každého počasí. K tomu všemu se bude čepovat polotmavé svatojánské pivo.

 

Více informací k nadcházející akci naleznete na www.centrumeden.cz.

Organizátor:
Centrum Eden v Bystřici nad Pernštejnem
WWW stránka:
www.centrumeden.cz

Kontaktní telefon:
566 788 400
Kontaktní e-mail:
info@centrumeden.cz