Umístění: Podrobnosti - Expediční kamera 2019 v Kyjově

Napsat e-mail Tisk

Expediční kamera 2019 v Kyjově

Akce Upravit akci

Expediční kamera 2019 v Kyjově
Název akce:
Expediční kamera 2019 v Kyjově
Datum konání:
02.04.2019 - 02.04.2019
Místo konání:
Kino Panorama Kyjov

Popis akce

Do jihomoravského Kyjova opět zavítá přehlídka outdoorových filmů „EXPEDIČNÍ KAMERA“ - mezinárodní filmový festival, který je svým rozsahem největší cestovatelskou a outdoorovou akcí v ČR. V letošním programu najdete 6 filmů, oceněných na mezinárodních festivalech, ale i čerstvé novinky z domácí produkce.

Ve více než 3 hodinové strhující podívané se můžete těšit na expedici do nitra peruánské džungle, mrazivý příběh horolezce zraněného těsně pod vrcholem vysněné hory Tupendeo, novozélandské adrenalinové putování na horských kolech a packraftech, medailonek handicapované lezkyně, závod napříč Spojenými státy v podání dvou houževnatých cyklistek a běžeckou výpravu slovenských ultra běžců po stopách nelítostné židovské historie.

Tato výjimečná přehlídka outdoorových filmů, kterou do Kyjova již potřetí přivádí Radim Zubalík a Dušan Sukop, může být realizována i díky pochopení a podpoře Městského kulturního střediska v Kyjově, kina Panorama a kyjovského informačního centra. Přehlídka filmů Expediční kamera se koná 2.4.2019 v kině Panorama v Kyjově od 18.00.

Organizátor:
Městské kulturní středisko Kyjov
WWW stránka:
https://www.kino-kyjov.cz/

Kontakt:
Kino Panorama Kyjov
Kontaktní telefon:
518 612 945