Umístění: Podrobnosti - Zahájení sezóny na Zámku Slavkov - Austerlitz 2011

Napsat e-mail Tisk

Zahájení sezóny na Zámku Slavkov - Austerlitz 2011

Akce Upravit akci

Zahájení sezóny na Zámku Slavkov - Austerlitz 2011
Název akce:
Zahájení sezóny na Zámku Slavkov - Austerlitz 2011
Datum konání:
24.03.2011 - 24.03.2011
Místo konání:
Zámek Slavkov - Austerlitz, Palackého nám.1, Slavkov u Brna

Popis akce

Zámek Slavkov – Austerlitz a Město Slavkov u Brna Vás zvou na slavnostní zahájení sezony, které se bude konat ve čtvrtek 24. března  od 15.30 hod. v Historickém sále zámku.

Při této příležitosti se otevře několik výstav.
Výstava „Můj svět v pastelech“ malířky Libuše Müllerové.
Výstava „100 let centra Zeistu“ představí kolekci fotografií Ronalda van Gemerena zachycující  historické centrum města.
A bude také znovuotevřena reprezentativní výstava „Napoleonská epocha na pohlednicích“, která představuje kolekci pohlednic z rozsáhlých sbírek věnujících se napoleonskému období a patří k největší v České republice.

Slavnostní tečku za programem zajistí od 16.15 hod. otevření výstavy „Svatební den na zámku“, v rámci něhož proběhne módní přehlídka svatebních šatů svatebního salónu IRIS z Vyškova a květinových vazeb z květinářství KVĚTINY Iva KOPEČNÁ ze Slavkova. Část prohlídkové trasy bude oživena svatební výzdobou, o kterou se postará svatební a společenská agentura „SVATBY PODLE KATY“ ze Šlapanic a kterou doplní květinové dekorace. K vidění bude také slavnostně vyzdobený obřadní sál, ukázky slavnostních tabulí připravené ZÁMECKOU RESTAURACÍ AUSTERLITZ, květinové dekorace nejen pro nevěstu a další nezbytnosti, co ke svatbám patří.


Těšíme se na Vaši návštěvu.

Organizátor:
Zámek Slavkov - Austerlitz
WWW stránka:
www.zamek-slavkov.cz

Kontakt:
Mgr. Jana Formánková
Kontaktní telefon:
544221685
Kontaktní fax:
544227305
Kontaktní e-mail:
info@zamek-slavkov.cz