Umístění: Podrobnosti - Expediční kamera 2020 v Kyjově - nový termín!

Napsat e-mail Tisk

Expediční kamera 2020 v Kyjově - nový termín!

Akce Upravit akci

Expediční kamera 2020 v Kyjově - nový termín!
Název akce:
Expediční kamera 2020 v Kyjově - nový termín!
Datum konání:
22.09.2020 - 22.09.2020
Místo konání:
Kino Panorama Kyjov, Svatoborská 671

Popis akce

Do Kyjova opět zavítá přehlídka outdoorových filmů "EXPEDIČNÍ KAMERA"  -  mezinárodní filmový festival, který je svým rozsahem největší cestovatelskou a outdoorovou akcí v ČR. V letošním programu najdete 5 filmů, oceněných na mezinárodních festivalech, ale i čerstvé novinky z domácí produkce

Letošní inspirací vám může být snímek Boy Nomad dokumentující první velké putování mladého nomáda v Mongolsku, Tieň jaguára, neboli návštěva dobrosrdečného kmene indiánů uprostřed venezuelské džungle, sjezd divoké řeky Sary Jaz v hlubokém údolí pohoří Ťan Šan, odhodlání kubánských surfařů postavit se vlnám i režimu ve snímku Surf Cuba, nebo nahlédnutí do duší sportovců, kteří se odhodlali překonat během závodu nejen celý beskydský hřeben, ale především sami sebe při závodě B7-97 km, které ti změní život.

Tato výjimečná přehlídka outdoorových filmů může být realizována i díky pochopení a podpoře Městského kulturního střediska v Kyjově, kina Panorama a kyjovského informačního centra. Přehlídka filmů Expediční kamera se koná 22.9.2020 v kině Panorama v Kyjově od 18.00. Vstupné 100 Kč, děti do 15 let ZDARMA.

Vstupenky a bližší informace na https://www.kino-kyjov.cz/udalost/prehlidka-outdoorovych-filmu-expedicni-kamera-k/

Organizátor:
Městské kulturní středisko Kyjov

Kontakt:
Kino Panorama
Kontaktní telefon:
+420 518 612 945
Kontaktní e-mail:
kino@mkskyjov.cz