Umístění: Společnost Zajímavosti FIT VUT pořádá konferenci LinuxAlt 2009

FIT VUT pořádá konferenci LinuxAlt 2009

(Brno, 6. listopadu 2009) Ve dnech 7. – 8. listopadu proběhne na půdě Fakulty informačních technologií Vysokého učení technického v Brně odborná konference pod názvem LinuxAlt 2009. Návštěvníky v průběhu dvoudenního programu čeká řada kvalitních příspěvků k dané problematice, kompletní seznam přednášejících a časový harmonogram jednotlivých přednášek vám přinášíme níže.

linux

 

Den první - sobota 7. 11. 2009

čas

místnost E112

místnost E105

09:00

Zahájení konference

-

09:30

Šifrování dat "...a komu tím prospějete?"
Brož, Milan (Red Hat Czech)

Blender 2.5
Kaláb, Jan

10:30

State of Linux Gaming
Hans de Goede (Red Hat Czech)

"Trusted computing" a Linux
Schmidt, Michal (Red Hat Czech)

11:30

přestávka na oběd

přestávka na oběd

13:00

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Trefný, Vojtěch

FreeIPA
Hrozek, Jakub (Red Hat Czech)

14:00

Ekonomický systém WinStrom
Ferschmann, Petr

Novinky ve Fedoře 12
Vokál, Radek (Red Hat Czech)

15:00

přestávka

přestávka

15:20

Linuxová distribuce Debian
Krčmář, Petr

Směrovací démon BIRD
Filip, Ondřej

16:20

Mozilla dnes a zítra
Cvrček, Pavel

Integrace linuxového systému do domény Active Directory
Beňak, Pavel

17:20

Slosování

-

 

Den druhý - neděle 8. 11. 2009

čas

místnost E112

místnost E105

09:00

Zahájení druhého dne

-

09:30

DNSSEC – bezpečné DNS
Dioszegi, Matej

OpenMoko
Mlich, Jozef

10:30

Zapomeňte už na FTP a přenášejte soubory bezpečně
Krčmář, Petr

SIP router Kamailio
Hruška, Petr

11:30

přestávka na oběd

přestávka na oběd

13:00

OpenWRT: linuxový router na střeše vašeho domu
Štrauch, Adam

Vývoj software pro linuxové distribuce
Horák, Dan (Red Hat Czech)

14:00

LVM - optimalizace a záchrana dat
Brož, Milan (Red Hat Czech)

Školní pokusy pro demonstraci vlastností zvuku
Martinek, Jan a Witiska, Michal

15:00

přestávka

přestávka

15:20

Linux na střední škole
Černý, Michal

OpenJDK a IcedTea
Tišnovský, Pavel (Red Hat Czech)

16:20

Slosování a závěr

 

 


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle BuzzTip redakci