Významní experti se podělí o poznatky v oblasti zapojování gurmánských tradic a dědictví do řízení turistických destinací, výhod „jídla z blízka“ pro místní ekonomiku a podnikatele, kultury jídla a další témata. Konference je určena odborné veřejnosti z řad podnikatelů v oboru obchodu a cestovního ruchu, gastronomie a veřejného stravování, zemědělství a výroby potravin, úředníků místní a regionální správy a akademické obce.
Během dne budou mít účastníci konference možnost ochutnat občerstvení a oběd z regionálních potravin, připravených dle zásad Slow Food. Záštitu konferenci poskytl hejtman Jihomoravského kraje pan Michal Hašek.
Základní informace:
Termín: 10. 4. 2012
Místo: Školicí centrum Krajského úřadu JM kraje, Cejl 73, Brno
Registrace: www.jidlozblizka.cz, do 7. 3. vstupné zvýhodněno
(red), ilustrační foto: Kryštof Turek