Umístění: Jižní Morava Ekonomika V novém vyškovském Tescu najde práci více než sto lidí

V novém vyškovském Tescu najde práci více než sto lidí

Vyškov, 22. května 2012 – Míra nezaměstnanosti ve vyškovském okrese dosáhla koncem letošního března 8,9 procent a na tamějším pracovním úřadě bylo registrováno více než čtyři tisíce uchazečů o práci.

nakupni_voziky

 


Nyní mají obyvatelé tohoto regionu možnost najít pracovní uplatnění v hypermarketu, který ve Vyškově letos otevře Tesco. Zájemci o práci se mohou hlásit v náborovém centru společnosti, které sídlí na adrese II. odboje 10 nebo na místním úřadě práce. Nový obchod nabídne 105 pracovních míst.

V hypermarketu naleznou uplatnění zájemci o pozice pokladních, prodavačů a doplňovačů. Nový obchod ale také hledá pracovníky obchodního provozu a kontroly zásob, pracovníky finančních a zákaznických služeb, koordinátory pokladní zóny, pracovníky kontroly cen a marketingu, skladníky i pracovníky příjmu zboží. Tesco přijímá zaměstnance jak na plný a částečný úvazek, tak i brigádníky.

Zájemci o práci mohou přijít osobně do náborového centra Tesco, případně na místní úřad práce, kde si vyplní dotazník uchazeče o zaměstnání. Každý po přijetí projde vstupním školením, jež má část teoretickou a praktickou, která probíhá na již otevřených obchodech. Ti, kteří mají chuť a potenciál vykonávat vyšší pozice, mají v Tesco možnost kariérního růstu.

Zdroj: Tesco

Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle BuzzTip redakci