Umístění: Jižní Morava Politika Na farmářské trhy do Újezda u Brna přijede i hejtman

Na farmářské trhy do Újezda u Brna přijede i hejtman

Brno, 15. září 2021 – Újezd u Brna, městečko jihovýchodně od Brna, navštíví v sobotu 18. září hejtman Jan Grolich. Přijede zahájit třetí ročník farmářských trhů, které se staly oblíbenou akcí místních obyvatel a každoročně je navštíví několik set nejen místních občanů, ale i lidí z okolních obcí. Farmářské trhy budou zahájeny v 11.00 hodin. Návštěvníci budou moci ochutnat burgery, víno, burčák, různé druhy piva a kávy. V nabídce bude také čerstvé pečivo, sýry, ovoce a zelenina, bezlepkové potraviny a mnoho dalších specialit.

farmarske trhy rajcata

 

Pro děti jsou připraveny doprovodné akce – pískování, tvořivé dílny, které budou probíhat v mezigeneračním centru vzniklém v loňském roce i jízda na koňském povozu. Hudební doprovod zajistí cimbálová muzika Donava.

„Z rozhovorů s občany vím, že se na farmářské trhy i na pana hejtmana všichni moc těší.“ uvedla starostka města Marie Kozáková.

Hejtman se dále setká s obyvateli Domu s pečovatelskou službou a Penzionu pro seniory. Svoji návštěvu zakončí v Domově u Františka – domově pro seniory se zvláštním režimem. Zde si prohlédne prostory domova a zahradu, která je postupně budována také za finanční podpory města Újezdu u Brna a akce zde pořádané jsou přístupné nejen pro obyvatele domova, ale také pro všechny místní občany.


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle BuzzTip redakci