Umístění: Jižní Morava Ekonomika Podnikatelem roku 2015 Jihomoravského kraje se stal Viktor Růžička

Podnikatelem roku 2015 Jihomoravského kraje se stal Viktor Růžička

Brno, 2. února 2016 – Společnost EY vyhlásila 2. února v Brně vítěze soutěže EY Podnikatel roku 2015 Jihomoravského kraje. Stal se jím Viktor Růžička, předseda představenstva a majitel společnosti BioVendor-Laboratorní medicína a.s. V Jihomoravském kraji byl regionální vítěz vyhlášen již pojedenácté, loni zvítězil Jindřich Životský ze společnosti OKAY Holding.

ey podnikatel roku 2015 jmk

 

O vítězství Viktora Růžičky rozhodla nezávislá porota, které předsedal Vlastislav Bříza, generální ředitel KOH-I-NOOR holding, držitel titulu EY Podnikatel roku 2014.

„Z hloubi srdce děkujeme za ocenění, kterého si pan Růžička a celá firma BioVendor-Laboratorní medicína a.s. velmi váží. Je zajímavé, že většina zde přítomných firem v určité fázi svého „života“ prošla zájmových sdružením JIC, které bych rád zmínil a ocenil jeho činnost,“ říká Michal Kostka, zástupce generálního ředitele společnosti BioVendor-Laboratorní medicína, a.s., který převzal za vítěze cenu.

„V Jihomoravském kraji se nám do tohoto ročníku soutěže EY Podnikatel roku přihlásilo nejvíce podnikatelů z celé ČR. Soutěž zde vyhlašujeme pojedenácté a už se téměř stává pravidlem, že vždy objevíme nějaký velký talent v oblasti technologií. Jejich hnacím motorem jsou inovace a úspěch pro ně není limitován hranicemi, obstojí i v zahraniční konkurenci. Těší nás, že i letos můžeme veřejnosti představit podnikatele, kteří šíří dobré jméno značky Czech Republic po světě a kteří nás svým inovativním přístupem inspirují a posouvají dopředu,“ říká Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice.

„Každý podnikatel, který posouvá laťku svého oboru výš, pomáhá celému regionu a nejen jemu. Vítězové předcházejících ročníků této soutěže to svou prací dokázali a jsem přesvědčen, že i jejich nástupci budou v této tradici pokračovat. Pro mne je soutěž o EY Podnikatele roku šancí, že stále existují úspěšní podnikatelé, kteří představují pro náš region naději na další, nejen hospodářskou prosperitu,“ doplnil Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje.


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle BuzzTip redakci

Komentáře a dotazy k produktu  

 
0 #1 tvl 2016-02-12 12:37
tvl, tj. podnikatelé:D
Citovat